Dagdienst: Reachtruckchauffeur

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Almere
Salaris € 1740,- per maand

Functie omschrijving

Als reachtruckchauffeur kom je te werken in het magazijn, alwaar dagelijks orders worden klaargezet voor transport en nieuw geproduceerde goederen worden opgeslagen. Je werkt met meerdere collega’s en samen zorg je dagelijks voor een nauwkeurige en snelle afhandeling. Je zit veel op de reachtruck en springt waar nodig bij in het magazijn.

Wat wij bieden

De werktijden zijn van 06.00 – 15.00 uur op maandag tot en met vrijdag.
Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal 1.730 euro bruto per maand exclusief vakantiegeld en eventuele overurentoeslag.

Wat wij vragen

Je hebt een geldig reachtruck certificaat/diploma en aantoonbaar ervaring binnen een middelgroot magazijn. Je bent nauwkeurig en stipt. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Je bent flexibel ten aanzien van overwerk en eventueel werken op zaterdag (natuurlijk ontvang je hiervoor toeslagen).

Over het bedrijf

Het bedrijf is een bekende naam binnen Almere en internationaal bekend vanwege haar consumentenartikelen die in ruim 45 landen worden verkocht. Alle producten en diensten van dit bedrijf worden in Almere bedacht, ontwikkeld, getest en geproduceerd. Er heerst een no nonsens cultuur onder de ruim 100 medewerkers.

Solliciteren

Heb je interesse in deze tijdelijke functie? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen aan: robbertverheij@werktalent.com of door mij te bellen:
Robbert Verheij, WerkTalent Almere: 06 - 302 1977 2

Ik zie uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent