Business Analist

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 2750,- per maand

Functie omschrijving

Als Business Analist werk je nauw samen met de Sales managers en Data Analisten. Je onderzoekt de haalbaarheid van de meest gunstige kasconstructies, met de focus op de klantbehoefte. Je begrijpt hoe de markt in elkaar zit en kan daardoor snel schakelen tussen de aanvraag en de benodigde data (arbeid, energie, transport, grondstofverbruik etc.). Vervolgens maak je een gericht klantadvies in samenwerking met de Sales Manager.
Ook ben je bezig met het onderzoeken van de haalbaarheid naar nieuwe markten en mogelijkheden. Daarvoor ga je onder andere in gesprek met externe partijen om zoveel mogelijk waardevolle gegevens te verzamelen.
In deze functie zal je deelnemen aan het ontwikkelen en verbeteren van de haalbaarheidsstudie met de focus op het bedrijfseconomische deel.
 

Wat wij bieden


- Uitdagende en afwisselende job
- Ontwikkelmogelijkheden binnen een groeiend bedrijf
- Informele werksfeer met gedreven collega’s
- Actieve personeelsvereniging
- Marktconforme primaire en secundaire voorwaarden
- Fulltime baan (40 uur)
- Salaris, afhankelijk van ervaring
- X TOPFIT, met o.a. voedingsworkshops, beweegclinics en ergonomieworkshops
- Vast werk met contract bij het bedrijf

Wat wij vragen

Als Business analist beschik je over goede communicatieve eigenschappen en commercieel inzicht. Je hebt kennis van de internationale markt en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt interesse in hoogwaardige-, innovatieve tuinbouwtechniek, voedselveiligheid en duurzaamheid. Je bent bereidt om te reizen en hebt een proactieve houding.  Ook beschik je over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur technische bedrijfskunde of bedrijfseconomische met commerciële achtergrond.
 

Over het bedrijf

Voor een internationaal specialist op het gebied van kasprojecten gericht op innovatie en duurzaamheid zijn wij op zoek naar een Business Analist. Met circa 100 medewerker, een eigen productielijn, een mooi kantoor en met internationale collega’s zijn we op zoek naar uitbreiding voor dit bedrijf. Zij zijn gevestigd in Monster (omgeving Westland, Den Haag en Rotterdam).

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter.

Mocht je vragen hebben m.b.t. de functie, kun je ons telefonisch bereiken via 0174-612690.

Deel via social media:

Paul de Letter

Paul de Letter

06-47 04 39 36
pauldeletter@werktalent.com

WhatsApp Paul de Letter      Ga naar instagram van Paul de Letter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent