Eerste Autotechnicus vast dienstverband

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2250,- per maand

Functie omschrijving

De werkzaamheden zijn divers en bestaan onder anderen uit service, reparatie & onderhoud. Als 1e autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties op de werkplaats. Na aankomst op de zaak neem je eerst een bak koffie of thee en maak je een praatje met je collega's. Je gereedschapskast haal je alvast van slot en als het tijd is ga je naar de werkplaatschef die het werk uitdeelt. Je krijgt een auto voor een onderhoudsbeurt, maar merkt al snel dat dit een wat complexe oplossing is. Dit is geen probleem! Jij bent altijd in voor een uitdaging. Samen met jouw collega's zorg je voor een fijne werksfeer en vol motivatie om elke opdracht tot een succes te maken.

Wat wij bieden

Een prettige werksfeer waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn
Reiskostenvergoeding
Mogelijkheid tot direct dienstverband
Salarisindicatie tussen de €2000 en €2500 per maand o.b.v. 40 uur per week afhankelijk van opleiding en ervaring

Wat wij vragen

Je beschikt over eigen vervoer
Het diploma 1e autotechnicus heb jij op zak
Je bent in het bezit van een APK-diploma (pré)
Gemotiveerd zijn om je te ontwikkelen in kennis en kunde
Je denkt in oplossingen en weet deze te communiceren
Je hebt ervaring als autotechnicus

Over het bedrijf

Binnen dit bedrijf in omgeving Gouda, is er plaats voor een ieder die zijn of haar kennis wilt benutten in de praktijk met vol enthousiasme. De afgelopen jaren zijn er diverse ontwikkelingen geweest op gebied van automerken. Of het bij dit bedrijf nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, occasion of APK of onderhoudsbeurt, je kunt altijd langskomen. Met ruim 150 medewerkers is het gezamenlijke doel om elke dag klanten uiterst tevreden weg te laten rijden.

Solliciteren

Bij interesse in de functie 1e autotechnicus kun je mailen of bellen. Je kunt ons ook mobiel bereiken voor meer informatie 0644846527. Zie ik jou binnenkort gezellig bij ons op de vestiging voor een kennismakingsgesprek?

Deel via social media:

Kim van de Velde

Kim van de Velde

0613499578
kimvandevelde@werktalent.com

WhatsApp Kim van de Velde      Ga naar instagram van Kim van de Velde


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent