Werkvoorbereider E/I

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Samenwerken met honderden andere ondernemende technische professionals die iedere dag opnieuw de beste automatiseringsoplossingen leveren. Dit doe je voor verschillende opdrachtgevers in de industrie. Voor brouwerijen, oliemaatschappijen en producenten van (dier)voeding. Maar ook voor farmaceutische bedrijven, distributiecentra, machinebouwers, waterschappen en de chemische industrie.

Jouw rol als werkvoorbereider
Als Werkvoorbereider E&I ben je onderdeel van een vast team. Hoe groter het project of de klus, hoe breder jouw rol zal zijn. Zo ben je verantwoordelijk de calculatie, voorbereiden en opvolgen van offertes van onderhoudscontracten in diverse installaties. Ook een aantal inkoopwerkzaamheden horen in jouw portefeuille thuis. Je bent onderdeel van het Management Team en hebt regelmatig contact met de klant. Samen houden jullie de voortgang van het project in de gaten, waarin jij een sleutelrol speelt. Als Werkvoorbereider E&I weet je hoe belangrijk het is om precies te werken. Er wordt op jou gerekend en je kunt multitasken als geen ander.

Wat wij bieden

 • Doorgroeimogelijkheden! We investeren in jouw kennis en loopbaan;
  -Een baan met veel afwisselende werkzaamheden;
  -Een vast team met gezellige collega’s;
  -Goede arbeidsvoorwaarden;
  -Personeelsvoordeel, ga bijvoorbeeld met korting naar de bioscoop!
  -Fulltime functie voor onbepaalde tijd

Wat wij vragen

Om aanspraak te maken op deze functie beschik je onder meer over
-MBO niveau 4 in een technische richting;
-Bereidheid om aanvullende cursussen te volgen;
-Beheersing van de Nederlandse en (basis) Engelse taal;
-Je hebt een helicopterview, werkt precies en kunt uitstekend multitasken
-Jij functioneert maximaal zowel in teamverband als zelfstandig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialistisch in complexe industriële oplossingen. Met 23 business units verspreid over het land en internationale vertakkingen is haar core business het bedenken, realiseren, onderhouden van effectieve en innovatieve (maat)oplossingen ter verbetering van industriële productieprocessen.

Solliciteren

Voel jij je geinspireerd na het lezen van het functieprofiel? Schroom niet om te mailen of bellen of solliciteer direct met je cv en overtuigende motivatiebrief!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent