Loodsmedewerker (Yardman) vaste baan

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Ridderkerk
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de opslag en de staat van het materieel in de werkplaats / magazijn en op het terrein. Je bent in het bezit van een afgeronde MBO-opleiding in de richting van elektrotechniek en hebt kennis van o.a. hydrauliek. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, maar hierbij staat veiligheid voorop. 

Wat wij bieden

• Een dynamische werkomgeving en een informele cultuur.
• Een team met enthousiaste en gedreven collega’s.
• Een marktconform salaris.
• Een plek in een snel groeiende internationale organisatie.
• Vast werk
• Fulltime baan

Onze opdachtgever is geen werkplek, maar een kans om je persoonlijk te ontwikkelen in een professionele, servicegerichte, succesvolle organisatie.

Wat wij vragen

Heb je affiniteit met de branche en met het product? Ben je flexibel, collegiaal en (commercieel) resultaatgericht. Beschik je over de benoemde technische kennis/vaardigheden en bij voorkeur een VCA-basis certificaat? En ben je daarnaast woonachtig in de directe omgeving van Moerdijk?
Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is Europa’s Nr. 1 in materieelverhuur. Zij is, met een netwerk van ruim 750 vestigingen verspreid over 21 landen, dé maatgevende verhuurorganisatie van Europa. Het bedrijf is gevestigd in Moerdijk wat gemakkelijk te bereiken is vanuit Brabant maar ook vanuit regio Dordrecht.

Solliciteren

Ben je enthousiast geraakt? Stuur dan je CV naar lonnekemuller@werktalent.com of bel of app naar 06-132 363 73

Deel via social media:

Lonneke Muller

Lonneke Muller

078 – 611 92 92 
lonnekemuller@werktalent.com

WhatsApp Lonneke Muller   


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent