Ervaren commodity Trader

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 5000,- per maand

Functie omschrijving

Waar jouw kracht ligt
Als ondernemer binnen het bedrijf run jij je eigen toko. Van a tot z ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe afzetmarkten, het benutten van kansen en het onderhouden van klantrelaties. Onderhandelen doe je op het hoogste niveau en op het scherpst van de snede. Je commerciële inzicht en kennis van de markt komen je daarbij goed van pas. Dat geldt overigens ook voor je interculturele vaardigheden.

Wat er van je verwacht wordt
-Uitbreiden van de omzet met bestaande en nieuwe producten in jouw afzetgebied
-Onderhouden van intensieve telefonische en persoonlijke contacten met je klanten. Hiervoor ben je zo’n 4 à 5 weken per jaar op reis en je bezoekt belangrijke vakbeurzen.
-Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de markt. Zowel qua inkoop als verkoop.
-Realiseren van nieuwe afzetkanalen. Dit doe je onder andere door nieuwe product-marktcombinaties te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Wat mag je verwachten?
-Een passend salaris.
-Een toonaangevende positie binnen een platte organisatie met een informele bedrijfscultuur. Denk aan borrels na werktijd en in spijkerbroek achter je bureau.
-Prima secundaire arbeidsvoorwaarden (auto v/d zaak, premievrij pensioen, winstdeling)
-Een veelzijdige functie met veel vrijheid en zelfstandigheid.

Wat wij vragen

Onze Trader voldoet aan drie harde criteria. Hier wordt niet in onderhandeld, deze zijn een harde eis
-HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële of bedrijfskundige opleiding.
-Minimaal 5 jaar relevante ervaring opgedaan met commodity'sl. Dit kan zijn in de functie van trader maar ook als sales manager, accountmanager of export manager. Onze ideale kandidaat komt direct uit de food.
-Jij bent welbespraakt, en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Aanvullende talen zoals Frans of Spaans zijn een pré.

Over het bedrijf

Onze relatie bevind zich op de internationale beurs van wholesale food & commodity. Zij zijn actief in meer dan 100 landen verspreid over alle continenten. Food is hun specialiteit, en de ideale kandidaat heeft hier minimaal de afgelopen vijf jaar ervaring in opgedaan. Met een team van 20 andere traders ga jij, vanuit hoofdkantoor Dordrecht, de markt bewerken.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent