Medewerker op- en afbouw beurzen

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1900,- per maand

Functie omschrijving

Als medewerker op- en afbouw werk je in een team van ongeveer 10 tot 15 collega's. Als team bouw je een beurs, congres of feest op van A tot Z. Je hebt een leidinggevende die aangeeft met wie je als koppel aan het werk gaat die dag.

Je begint om 08:00 uur en jouw leidinggevende heeft de plaats waar de stands moeten komen al gemarkeerd. Vanaf een goed te begrijpen tekening die je meekrijgt ga je met een gemakkelijk stand-bouw systeem de stands monteren. Het systeem heb je na een dag al prima onder de knie. Je bent hier ook wel het grootste deel van de dag mee bezig.

Als je de stands hebt opgebouwd moeten er verlichtingsbalken inkomen. De verlichtingsbalken moeten met elkaar worden verbonden. Ook dit is een makkelijk systeem. Het is een handig en makkelijk ophangsysteem.

Als ook de verlichting in de stands geplaatst is moeten er verhuurspullen in stands worden neergezet. Jouw leidinggevende heeft een lijst met stand-nummers en als er een standhouder heeft aangegeven dat hij iets wilt huren dan zorg jij ervoor dat de verhuurspullen in de stands worden gezet. Bij verhuurmaterialen moet je denken aan tafels, stoelen, krukken, balies, folderrekken of een kast met gordijn.

De beursvloer bestaat uit zwarte tegels die wel eens overlappen of niet goed liggen. Bij het opbouwen van een beurs zorg je er voor dat de vloer er netjes bij ligt.

Op beursdagen zijn er problemen die moeten worden opgelost. Jouw leidinggevende geeft door als er een stand is waar een probleem opgelost moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een vloertegel die omhoog staat, een stand-bouwplaat of verhuurmateriaal die beschadigd is of een lampje die uit is gevallen. Jij gaat dit oplossen!

Tijdens een beurs kun je worden ingezet als verkeersregelaar. Bij enorme drukte zul je met het team ervoor zorgen dat het parkeren van de bezoekers en standhouders rustig en soepel verloopt.

Donderdagavond is de beurs afgelopen en start de nachtdienst met het afbouwen van de beurs.

Op vrijdag ga je als team de beurs afbouwen en diezelfde dag begin je ook al met het opbouwen van de nieuwe beurs.

Op beursdagen (dinsdag, woensdag en donderdag) kan er worden gevraagd of je in de avond wilt werken tot einde beurs. Het word enorm gewaardeerd als je dan kunt maar uiteraard in overleg word je ingepland. Op deze dagen begin je later (bijvoorbeeld om 13:00 uur). Als je op zaterdag en/of zondag werkt kun je uiteraard een dag doordeweeks vrij zijn. Dit in overleg met je leidinggevende.

Wat wij bieden

Wat krijg je er voor terug:

- Werken in een leuk en jong team;
- Een vaste en full time baan;
- Mogelijkheid tot het krijgen van een vast contract;
- Werken in het opbouwen van een beurs;
- Doorgroeimogelijkheden;
- Salaris tussen €1646,67 (afhankelijk van leeftijd en werkervaring);
- Mogelijkheid tot het behalen van een heftruckcertificaat.

Wat wij vragen

Wij vragen:

- Een positieve en gemotiveerde inzet;
- Representatief voorkomen;
- Flexibele inzet (avond- en weekend werk in overleg);
- Gevoel en/of interesse in techniek;
- In het bezit zijn van een heftruckcertificaat is prettig maar geen eis;
- Teamspeler;
- Fysiek goed in orde zijn;
- Voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio's: Gorinchem, Raamsdonksveer, Meerkerk, Sleeuwijk, Woudrichem, Werkendam, Hardinxveld.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een organisatie die beurzen, feesten, congressen en partijen organiseert en heeft +/- 110 medewerkers waarvan ongeveer 70 medewerkers op kantoor en 40 medewerkers op de beursvloer.
Bijna elke week is er een beurs of een partij en deze moeten worden opgebouwd en uiteindelijk weer worden afgebouwd.

Je hebt een horeca afdeling, keukenafdeling, hal afdeling,een technische afdeling en een afdeling op kantoor. Elk team heeft zijn eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden.
Het is een jonge en ambitieuze organisatie waarin je voldoende vrijheid krijgt en waarin plezier, kwaliteit en succes voorop staat!

Solliciteren

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel en wil je solliciteren? Stuur dan een Whatsapp bericht of bel naar 06-30111905. Je kunt ook jouw cv sturen naar marinkodehaas@werktalent.com.

Deel via social media:

Marinko de Haas

Marinko de Haas

06-30 11 19 05
marinkodehaas@werktalent.com

WhatsApp Marinko de Haas      Ga naar instagram van Marinko de Haas


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent