Vaste baan: Werkvoorbereider staalbouw

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

• Als tekenaar / werkvoorbereider houd je je bezig met het plannen van de benodigde materialen en stem je de materialenstroom af op de productie
• Je zorgt voor correcte productieopdrachten
• Samen draag je zorg voor een efficiënte productieplanning
• Je stelt tekeningen op m.b.v. CAD/CAM

Wat wij bieden

Een uitdagende fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Je startsalaris bedraagt maximaal € 3.000,- bruto per maand. Een 4-daagse werkweek (39 uur) is eventueel bespreekbaar.

Wat wij vragen

Je beschikt over een technische mbo opleiding en ervaring met CAD/CAM. Je hebt interesse in de staalbouw en goede communicatieve vaardigheden. Je bent woonachtig in de regio Oosterhout, Waalwijk, Gorinchem, Breda of Tilburg.

Over het bedrijf

Onze klant is een grote speler binnen de staalbouw. Er heerst een prettige, Brabantse sfeer en echte werk mentaliteit. Ze zijn gevestigd in de regio Oosterhout en zijn wegens groei aan het uitbreiden!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent