Commerciële Werkvoorbereider

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2900,- per maand

Functie omschrijving

Als Commercieel Werkvoorbereider heb je genoeg uitdaging en afwisseling, geen enkele dag is hetzelfde. Zo ben je de ene dag bezig met het in detail brengen van de wensen van de klant die zojuist een aanvraag heeft gedaan, en ben je de andere dag bezig om dit samen met een interne projectleider een opname ter plaatse te laten realiseren. Ook ben je verantwoordelijk voor de overdracht richting de projectleiding of planning. Je draagt zorg voor het inkopen van materialen, transport en alles wat nodig is om deze opdracht perfect uit te voeren.
 
Naast het administreren en registreren van het inventaris, bewaak je ook de overige lopende projecten van het team en draag je proactief bij aan verdere professionalisering.
 

Wat wij bieden

Dit bedrijf weet wat ze van hun personeelsleden vragen en beseffen dan ook dat hier wat tegenover moet staan. Naast een goed salaris krijgt men 39 vrije dagen op jaarbasis, daarvan zijn 26 vakantiedagen en 13 ADV. Zo biedt de opdrachtgever ruimte voor opleidingen en seminars die men kan volgen, wordt er elke vrijdagmiddag een drankje gedronken in een bar die de werknemers zelf hebben gebouwd, wordt er elke maandagochtend in de splinternieuwe bedrijfskantine een speech gehouden door de directeur wat men de week daarvoor heeft gepresteerd en wordt kerst groots uitgepakt.
Dus woon jij in de omgeving van Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer? Dan is dit de ideale vaste baan dichtbij huis.
 
 

Wat wij vragen

 • Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag en omgeving;
  - Je bent in het bezit van een MBO 4-diploma werktuigbouwkunde, installatietechniek of soortgelijke richting;
  - Je hebt kennis van de geautomatiseerde systemen zoals Microsoft Office en ERP-pakketten;
  - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  - Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, echter starters die dit echt willen zijn ook van harte welkom om te reageren;
  - Je bent fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een snel groeiend bedrijf die actief is binnen de retailmarkt . Het bedrijf adviseert, engineert en realiseert projecten op het gebied van elektrotechniek koeltechniek en klimaatbeheersing.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook beschikbaar op 0644846527

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent