Sales Executive in de logistieke branche

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 3150,- per maand

Functie omschrijving

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en aanvragen van klanten. Je bouwt bestaande relaties verder uit door intensief netwerken en je breidt het klantenbestand verder uit door actieve acquisitie. Je volgt de marktontwikkelingen nauwgezet en signaleert kansen in markt. Je bent medeverantwoordelijk voor het versnellen van de groei van het bedrijf.

Na een inwerkperiode van ca. 6 maanden op onze afdeling verkoop binnendienst, waarbij je kennis maakt met onze manier van werken en ons dynamische marktgebied, ga je met een degelijke kennis van ons logistieke proces aan de slag als Sales Executive.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever weet wat ze van hun personeelsleden vragen en beseffen dan ook dat hier wat tegenover moet staan. Naast een veelzijdige vaste baan in een internationale en dynamische werkomgeving biedt men ook:

-Een frisse en ondernemende omgeving en een team met gedreven collega's;
-Goed salaris van ± €3100,- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
-Reiskostenvergoeding;
-Vast werk;
-Je gaat bij onze opdrachtgever in dienst;
-Een groeiende onderneming waarin ruimte is voor het volgen van opleidingen, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden oftewel een vaste, full time baan met veel toekomstperspectief.

Wat wij vragen

Jij bent een representatieve relatiebeheerder met goed ontwikkelde commerciële en adviesvaardigheden. Je bent verbaal sterk waardoor je jezelf (en het bedrijf) goed kunt presenteren evenals betrokkenen duidelijk kunt informeren. Bovendien zie je altijd kansen en denkt in oplossingen waarbij je overtuigend, doortastend en flexibel te werk gaat. Deze eigenschappen maken jou een prettige, strategische gesprekspartner voor zowel klanten als collega’s.

-Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en omgeving;
-Je beschikt over minimaal mbo+ werk- en denkniveau;
-Je bent fulltime beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs B;
-Je hebt affiniteit met en bij voorkeur enige jaren ervaring in de logistieke sector (Europese distributie);
-Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
-Je hebt kennis van MS Office, met name Excel;

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf wat klein is begonnen en is uitgegroeid tot één van de wereldleiders in de logistieke branche . Het bedrijfsmodel van onze opdrachtgever omvat transportlogistiek, opslag en klantspecifieke services.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0644846527.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent