Accountmanager gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Alphen aan den Rijn
Salaris € 3200,- per maand

Functie omschrijving


Deze vaste baan is zeker interessant als je affiniteit hebt met techniek/bouwkunde in combinatie met sales. Je bent communicatief sterk mét een commercieel, resultaatgerichte mind-set. Hierdoor ben je in staat om de behoeften van klanten te inventariseren en vervolgens te vertalen naar passende oplossingen en aanvullende diensten.

Je ziet uitdaging in koude acquisitie om zo nieuwe klanten in deze competitieve markt te benaderen. Daarbij begrijp jij de noodzaak om relaties te onderhouden en uit te breiden, net als het opbouwen van een vertrouwensband met oog op de zogenaamde gunfactor. Verder verricht je opnames tijdens locatiebezoeken om vervolgens een offerte op te stellen. Tot slot verwerk je verzoeken van klanten die onze opdrachtgever benaderen en verzorg je de overdracht aan de werkvoorbereiding evenals de administratieve opvolging.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever weet wat ze van hun personeelsleden vragen en beseffen dan ook dat hier wat tegenover moet staan. Denk hierbij aan:

-Een afwisselende en uitdagende baan binnen een informele organisatie;
-Een innovatief bedrijf waarin je kunt ontwikkelen;
-Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
-Leaseauto, telefoon en laptop van de zaak;
-Marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

Deze job is zeker interessant als je affiniteit hebt met techniek/bouwkunde in combinatie met sales.

Jij bent een representatieve salestopper met goed ontwikkelde commerciële en adviesvaardigheden. Je bent verbaal sterk waardoor je jezelf (en het bedrijf) goed kunt presenteren evenals betrokkenen duidelijk kunt informeren. Bovendien zie je altijd kansen en denkt in oplossingen waarbij je overtuigend, doortastend en flexibel te werk gaat. Deze eigenschappen maken jou een prettige, strategische gesprekspartner voor zowel klanten als collega’s.

Overige eisen zijn:

-Heb je circa 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
-MBO/HBO werk- en denkniveau;
-Je bent fulltime beschikbaar;
-Affiniteit met techniek en/of bouwkunde is een pré;
-Tot slot woon je in de regio Utrecht (pré).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al jaren gespecialiseerd in technisch materieel. Dit technische bedrijf is marktleider op gebied van verhuur. Je werkt binnen een bedrijf vol doorgroeimogelijkheden, in een uitdagende baan, vol afwisseling en vakkundige collega's. Zij zijn enorm aan het groeien samen met hun partnerbedrijven.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0644846527.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent