Sterke verhuizers gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1950,- per maand

Functie omschrijving

Als verhuismedewerker ben je iedere dag bezig met het verhuizen van eigendommen van zowel particuliere klanten als bedrijven. Zo houd je je bijvoorbeeld bezig met het in- en uitpakken van breekbare of omvangrijke voorwerpen, (de)monteren van meubels, laden, lossen en transport van goederen. Hierbij waarborg je natuurlijk altijd de veiligheid en zorg je ervoor dat de voorwerpen schadevrij op de juiste locatie terecht komen. Vanaf de werklocatie ga je met je team naar de klus en zal je vertrekken zodra de klus in goede orde is afgehandeld. Soms zullen er meerdere opdrachten op één dag zijn, een andere keer zal een opdracht alleen op één locatie plaats vinden. Daarnaast staan service en klantvriendelijkheid in dit werk voorop en heb je een flexibele werkinstelling. Samen met je collega’s probeer je je werk elke dag opnieuw tot een succes te maken!

Wat wij bieden

  • Een bruto salaris van €1950,- op basis van een 40-urige werkweek
    Bruto €1850,- + €0,62 netto TLN vergoeding!
    - Parttime of fulltime
    - Werken in een gemotiveerd en gezellig team!
    - Bij gebleken geschiktheid kans op vast werk bij één van onze opdrachtgevers!

Wat wij vragen

Ervaring in de verhuizing is een pré!

- Minimaal 18 jaar of ouder
- Fysiek sterk
- In het bezit van een VCA of bereid deze te halen
- In het bezit van een verhuisdiploma of bereid deze te halen
- Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B en een auto
- VOG moet aanvraagbaar zijn
- Woonachtig in omgeving Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn erkende verhuisbedrijven in de regio Den Haag. Incidenteel hebben wij tevens opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda. Waar de ene opdrachtgever gespecialiseerd is in projectverhuizingen, oftewel kantoorinrichtingen, is de ander gespecialiseerd in particuliere verhuizingen, ontruimingen of handymanwerkzaamheden.

Solliciteren

Ben jij de krachtige verhuizer die wij zoeken? Dan komen wij graag met je in contact! Druk op de rode sollicitatieknop en solliciteer met je cv en motivatiebrief!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent