Oproepkracht productie / logistiek / bouw

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1800,- per maand

Functie omschrijving

De ene week is er volop werk als magazijnmedewerker en kunnen we je en fulltime werkweek aanbieden, de volgende week is er een enorme aanvraag in productiewerk of bouw en kunnen we je daar in plannen.

Op deze manier maak je kennis met verschillende branches, zoals de bouw, horeca, productie of transport. En kan je je eigen tijd indelen zoals jij wilt! Heb je geen zin om te werken? Geen probleem! Dan bellen we toch een andere keer. Ideaal dus als bijbaan naast je studie of als een flexibele parttime of fulltime baan!

Hoe gaat dat ongeveer in z'n werk?

- Jij geeft je wensen en beschikbaarheid door aan ons;
- Wij bellen jou bij een leuke opdracht;
- We plannen je in;
- Je verdient een leuk zakcentje;
- Bevalt het? Dan plannen we je vaker in!

Dus heb jij geen zin om standaard baantjes te hebben als vakkenvuller of afwasser? Maar wil jij op pad met verschillende opdrachtgevers en je tussenjaar of vrije tijd zo efficiënt mogelijk indelen?

Wat wij bieden

Buiten het feit dat we je de mogelijkheid bieden bij verschillende organisaties in de keuken te kijken, bieden we je het volgende:

- Een prima salaris, variërend tussen €5,00 en €11,50 bruto per uur afhankelijk van leeftijd
- Mogelijkheid om eigen tijd in te delen
- Werk wat bij je past
- Zowel fulltime als parttime werk
- Toeslagen bij overwerk of nachtdienst
- Zowel nachtdienst als dagdienst, net wat je wilt!

Wat wij vragen

Natuurlijk werkt het 'hoe vaker je beschikbaar bent, hoe meer we je in kunnen plannen', maar ook als je wat minder tijd hebt ben je van harte welkom.

Wat wij het belangrijkst vinden is dat je betrouwbaar bent; afspraak is afspraak, ook vanuit ons! En gezien het vaak last-minute opdrachten zijn, is het ook wel handig als je een beetje flexibel bent. Ook is het fijn als je in de omgeving van Gorinchem woont.

Voor sommige functies is het handig als je in het bezit bent van een rijbewijs B en/of fysiek in orde bent. Maar ook hier valt een mouw aan te passen.

Over het bedrijf

WerkTalent zit al ruim 10 jaar gevestigd in Gorinchem (gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht) en kent inmiddels bijna álle bedrijven in de omgeving. De crisis is al een tijdje voorbij en dat betekent dat onze relaties weer gaan investeren in personeel! Alle bedrijven groeien weer, draaien volop productie en zoeken regelmatig oproepkrachten voor tijdelijk werk, vakantiewerk of wat langere periodes.

Denk hierbij aan het werk als bijrijder, dan ga je de hele dag op pad met een chauffeur en zie je het hele land! Maar ook als je liever in de buitenlucht werkt, als hulp-schilder, belader of verhuizer hebben we genoeg openstaande posities.

Solliciteren

WerkTalent heeft zo veel contacten dat de organisaties graag de planningen aan ons over laat. De oriënterende gesprekken zullen dan ook bij ons op de vestiging in Gorinchem plaats vinden. Hierin bespreken wij de opties, jouw wensen en beschikbaarheid.

Komt er een plekje vrij bij een organisatie waar je voorkeur naar uit gaat? Dan bellen, appen of mailen we je en plannen we je in!

Dus ben jij helemaal klaar met de suffe bijbaantjes in de supermarkt? Of wil je lekker veel geld verdienen tijdens je tussenjaar? Bel, mail of app: 06-13139326 of sheiladeruijter@werktalent.com

Ben je in de buurt? Kan je ook gelijk even binnenstappen!

Deel via social media:

Sheila de Ruijter

Sheila de Ruijter

0613139326
sheiladeruijter@werktalent.com

WhatsApp Sheila de Ruijter      Ga naar instagram van Sheila de Ruijter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent