Distributiechauffeur C(E)

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2150,- per maand

Functie omschrijving

Als chauffeur CE of C begint de dag op de loods waar je de te bezorgen bestellingen gaat laden in de vrachtwagen. Vervolgens vertrek je om je vaste route te gaan rijden. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je een rit hebt in Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam of Vlaardingen. Per locatie breng je de bestelling naar binnen en wanneer dit gedaan is neem je het lege fust weer mee naar de zaak. Afhankelijk van de route die je rijdt zal een bijrijder je ondersteunen bij je werkzaamheden.
 

Wat wij bieden

 • Uitzicht op een fulltime baan
  - Vast werk met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
  - Werken van maandag t/m vrijdag.
    (Werken in de weekenden uitsluitend in overleg)
  - Salaris en toeslagen conform de TLN cao, ook wel beroepsgoederenvervoer

   

Wat wij vragen

 •  Rijbewijs C(E) en code 95
  - Een geldige digitale chauffeurspas
  - Eigen vervoer (auto/motor/fiets)
  - Representatieve verschijning
  - Goede beheersing Nederlandse taal
  - Fysiek tot veel in staat

   

Over het bedrijf

WerkTalent Den Haag beschikt over verschillende opdrachtgevers die op zoek zijn naar ervaren distributiechauffeurs. In overleg met jou ga jij in vaste dienst bij één van deze opdrachtgevers. Let op: je gaat dus niet voor verschillende opdrachtgevers aan de slag maar voor één waarmee jij het beste aansluit.

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature? Klik op de rode Solliciteer button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om in aanmerking te komen voor deze vacature, hebben wij een recent CV nodig. Vergeet deze niet bij te voegen!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent