Commercieel Administratief Medewerker binnendienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Ridderkerk
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

Jouw taken bestaan o.a. uit het uitgeven, innemen, controleren en onderhouden van het verhuurde materieel. Met jouw commerciële vaardigheden ben je in staat iedere verhuuraanvraag om te zetten in een verhuuropdracht. Je weet als geen ander de juiste vragen te stellen en de juiste verhuuroplossing aan te bieden. Je bent communicatief sterk en legt gemakkelijk contact.Telefonische acquisitie behoort ook tot je takenpakket.

 

Wat wij bieden

Wij bieden je:

- Een fulltime functie, vaste baan in Ridderkerk (32 uur is bespreekbaar)
- Een marktconform salaris naar leeftijd en ervaring
- Uitzicht op een vaste baan voor onbepaalde tijd in een leuk team van enthousiaste collega's in een informeel bedrijf
- Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer vanaf 10 kilometer per enkele reis
- Mogelijk tot volgen van cursussen (o.a. VCA, heftruckcertificaat, hoogwerkerscertificaat)
 

Wat wij vragen

Voor deze fulltime functie zoeken wij mensen die communicatief vaardig zijn. Verder herken jij jezelf ook in onderstaande:

Wij vragen geen specifieke opleiding; affiniteit met techniek en ervaring binnen een commerciële functie is wel gewenst.

Ben je flexibel, collegiaal en (commercieel) resultaatgericht? Beschik je over een rijbewijs B(E) en bij voorkeur een VCA-basis certificaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie in de verhuur/bouw sector gevestigd in Ridderkerk, wat gemakkelijk te bereiken is vanaf Rotterdam.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving en selectie uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Zwijndrecht. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever en begeleiden wij je de gehele procedure. Ben je enthousiast geraakt? Stuur dan je CV naar lonnekemuller@werktalent.com

Deel via social media:

Lonneke Muller

Lonneke Muller

078 – 611 92 92 
lonnekemuller@werktalent.com

WhatsApp Lonneke Muller   


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent