Voorman Warehouse | Teamleider

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Als Voorman Warehouse draag jij de verantwoordelijkheid over het magazijn en geef je leiding aan ongeveer 8 - 10 magazijnmedewerkers.

Je rol als voorman is lekker divers, je voert verschillende gesprekken met je medewerkers. Denk hierbij aan beoordelings- en ontwikkelingsgesprekken.

Je bent een coach, een motivator en begeleider op de werkvloer. Daarnaast schroom jij niet om zelf je handen uit de mouwen te steken!

Wat wij bieden

 • Fulltime | Vaste baan
  - Doorgroeimogelijkheden
  - Direct in dienst bij de opdrachtgever
  - Salaris tussen de 2200 - 2500 bruto per maand

Wat wij vragen

 • Je bent een mensen-mens
  - Je hebt leidinggevende ervaring/teamleider
  - Aantoonbare ervaring in de logistek
  - Woonachtig in de regio Gorinchem (Utrecht - Rotterdam - Tilburg)

Over het bedrijf

Onze partner is een internationaal, maatschappelijk betrokken organisatie welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen jaren hebben zij een enorme groei door gemaakt en mede daardoor hebben zij behoefte aan uitbreiding.

De sfeer welke je kan verwachten hangt dicht aan tegen een bankcultuur; jasje, dasje, mantelpakjes: het passeert regelmatig de revue. Maar ook als jij lekker in een zomerjurkje of polo wilt paraderen, ben je van harte welkom; als je maar verzorgd bent en een frisse uitstraling hebt! Ook kennen wij weinig hiërarchische sfeer, de directeur luncht net zo graag met de magazijn medewerkers als de accountmanager!

Solliciteren

Wij doen al jarenlang zaken met onze partner, zodoende besteden zij het wervingsproces aan ons uit. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Dat kan: 06-19221566. Mailen kan ook: Ilseschaafsma@werktalent.com

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Ilse Schaafsma

Ilse Schaafsma

06-19 22 15 66
ilseschaafsma@werktalent.com

WhatsApp Ilse Schaafsma      Ga naar instagram van Ilse Schaafsma


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent