GEZOCHT: Automonteurs die meer verdienen!

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Raamsdonksveer
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Als monteur sta je in de productiehal of ga je met de bedrijfsbus naar klanten. Je bent mechanisch en elektrotechnisch bezig en werkt binnen een leuk, informeel team binnen een gloednieuwe productiehal. Momenteel wordt er zelfs nog een nieuwe hal van 12 meter hoog bijgebouwd. Genoeg ''ruimte'' om samen te groeien!

Wat wij bieden

Je salaris gaat omhoog! Afhankelijk van je waar je precies wordt ingezet is je salaris tussen de € 2.200,- en 3.500,- bruto. Uiteraard is er zicht op een fulltime vast dienstverband.

Wat wij vragen

Je bent een echte sleutelaar. Op basis van wat je kunt en wilt word je aan het werk gezet. Er zijn geen vaste functieprofielen maar er wordt gekeken naar jou als persoon. Een opleiding autotechniek, landbouwmechanisatie of vergelijkbaar is meer dan voldoende! Je bent woonachtig in Tilburg, Breda, Den Bosch, Waalwijk of in de buurt.

Over het bedrijf

Onze klant bedenkt, maakt en monteert installaties voor op voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan kranen en vrachtwagens. Afhankelijk van je wensen en kennis sta je in de productiehal om de installaties op te bouwen of ga je met een bedrijfsbus naar klanten toe om de installaties te monteren. De installaties vormt na montage een geïntegreerd gedeelte van het voertuig. Als automonteur kun je een mooie stap in salaris maken en heb je de kans om lekker in de buitendienst te gaan. Het bedrijf heeft een jonge eigenaar en barst van de ambitie!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent