Glaszetter

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2400,- per maand

Functie omschrijving

We zijn per direct op zoek naar een full time glaszetter/ timmerman voor onbepaalde tijd.

Hoe ziet jouw dag als monteur eruit?

Binnen deze functie ga je samen met een collega op pad. Voordat je vertrekt controleer je dat de juiste materialen worden ingeladen. Uiteraard bestaat jouw functie onder andere uit het plaatsen van glas, het verwijderen van glas wat vervangen moet worden en het monteren van hardglas. Je zorgt er ook voor dat het oude glas wordt afgevoerd. De urenregistratie en het afhandelen van bonnen behoort ook tot jouw taken.

Wat wij bieden

  • Goed salaris tussen de €2.000,- en €2.400,- bruto
    -Opleidingsmogelijkheden (glaszetten/ montage hardglas)
    -Fulltime werkweek met uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

Om de functie van glaszetter/ kitter uit te kunnen voeren ben je in ieder geval in het bezit van een B rijbewijs en heb jij het nodige technische inzicht. Tevens zet je geregeld voet op bouwgrond en hiermee is een VCA certificaat prettig. De voorkeur gaat uit naar GBO gecertificeerd personeel.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever specialiseert zich in de glasbranche. Het bedrijf kenmerkt zich door snelle levering, een ruim assortiment en een grote voorraad. Er wordt waarde gehecht aan de medewerkers, hun ontwikkeling en een collegiale werksfeer.

Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht en Zwijndrecht

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever en kun je op zeer korte termijn op gesprek en - indien het van beide kanten goed bevalt - zo snel mogelijk starten.


Ben je op zoek naar een vaste baan als lasser of wil je meer informatie? Bel, mail of app naar Thomas: 06 –33 37 86 43 of thomasdebruijne@werktalent.com

Deel via social media:

Thomas de Bruijne

Thomas de Bruijne

06-33 37 86 43
thomasdebruijne@werktalent.com

WhatsApp Thomas de Bruijne      Ga naar instagram van Thomas de Bruijne


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent