Traineeship Metaalbewerker!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

Er worden verschillende traineeships geboden, allemaal afgestemd op jouw unieke achtergrond. De eerste stap is om gezamenlijk te bepalen waar jij goed in kan passen. Na een gedegen inwerktraject en/ of opleiding ga je aan de slag en lever je een bijdrage aan het vervaardigen van high tech producten.

Met behulp van een leuk team, hypermoderne omgeving en mooie machines werk je aan maatwerk/enkelstuks producten.

Wat wij bieden

Je krijgt direct een fulltime vaste baan bij onze klant, geen detachering of uitzending!

Wat wij vragen

Je hebt bijvoorbeeld een technische opleiding of ervaring in de techniek/ metaal. Je bent er misschien eventjes uit geweest en wilt weer terug. Of misschien heb je je technische opleiding nooit afgerond of benut. Wat je achtergrond ook is, als als er techniek in voorkomt én je bent gemotiveerd om in de metaal aan de slag te gaan dan helpen wij jou graag!

Het is wel belangrijk dat je een beetje uit de regio komt (omgeving Breda, Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Oosterhout).

Over het bedrijf

Voor een producent van high tech producten zoeken wij gemotiveerde techneuten! Onze klant beschikt over een gaaf pand, hypermoderne machines en je kunt er van de grond eten. Ze maken zeer hoogwaardige producten met hoge nauwkeurigheden. Tegelijkertijd heerst er een leuke, informele en dorpse mentaliteit. De producten zijn van staal/ aluminium en de machines zijn werkelijk een lust om mee te werken. Er wordt veel geïnvesteerd in doorgroei, de salarissen zijn hoog, ze werken in dagdienst ( op 1 afdeling in 2 ploegendienst) en je krijgt 13 ADV dagen per jaar, bovenop je normale vrije dagen!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen! Een appje sturen mag ook altijd.

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent