Meubelmaker Luxe Jachten

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Goes
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Voor een goede klant van ons zijn we op zoek naar een meubelmaker luxe jachten voor haar jonge en gedreven team. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder.

Over de functie

Binnen dit bedrijf ben je als Meubelmaker Jachtenbouw verantwoordelijk voor het vervaardigen en assembleren van meubelen en onderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van onderdelen volgens tekening tot een eindproduct. Je krijgt bij dit bedrijf de kans om te werken aan leuke projecten, zoals enorm gave en luxe jachten!
 
Je werkzaamheden kunnen bestaan uit het instellen, opstarten en bedienen van machines. Daarnaast hebben ze binnen dit bedrijf verschillende hightech machines waar je mee gaat werken. Jouw taak is om materialen te verwerken met behulp van handgereedschappen en voorgeschreven bewerkingsmachines. Daarnaast kan het voorkomen dat je diverse nabewerkingswerkzaamheden uitvoert, zoals schuren, spuiten, fineren etc.
 
Verder ben je binnen deze functie verantwoordelijk voor de kwaliteit. De kwaliteit is hierbij erg belangrijk, omdat het bedrijf mooie eindproducten maakt voor hun klanten.

Wat wij bieden

Het bedrijf biedt je:

- Een salarisindicatie van € 2.400,- - € 2.700,-;
- Een uitdagende, fulltime functie binnen een gezonde, dynamische en succesvolle onderneming;
- Een uitzicht op een vaste baan;
- De kans om te werken aan 100% vakmanschap op maat geproduceerde interieurprojecten op gebied van: particuliere interieurs, luxe jacht interieurs en zakelijke interieurs;
- De kans om samen te werken in een enthousiast en jong team;
- Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Meubelindustrie en Meubeleringsbedrijven;
- Goede secundaire voorwaarden.

Wat wij vragen

We zijn op zoek naar een kandidaat met:

- Een diploma meubelmaker, interieurbouwer / voldoende aantoonbare ervaring binnen de functie;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd te Goes. Het is een toonaangevend bedrijf op de interieurmarkt met ruim 120 medewerkers en heeft o.a. scheepswerven en particuliere klanten in Europa ertoe bewogen deel uit te maken van de trouwe, vaste klantenkring.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de eisen? Neem dan contact op met WerkTalent of druk op de 'solliciteer' knop hieronder en laat je CV achter. 

Deel via social media:
Jesper van den Berg

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent