Management Assistente gezocht (parttime)

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Wanneer je 's-ochtends je email opent is het al duidelijk: dit wordt weer een dynamische dag. Je geeft diverse werkzaamheden snel de juiste prioriteit en gaat meteen aan de slag met de debiteurenadministratie. Vanuit de logistieke afdeling komt nog een spoedvraag over een levering door maar die pik jij makkelijk op en je zorgt ervoor dat ze zo snel mogelijk antwoord krijgen.

Na de lunch ga je verder met de (financieel) administratieve taken. Of het nou de verwerking is van de administratie van verschillende vennootschappen, kleine administratieve taken zoals archivering of de maandelijkse aangifte omzetbelasting is, jij draait er je hand niet voor om.

Op het einde van de dag controleer je nog even de reservering voor de beursstand voor volgende week, en praat je nog even de Financial Controller bij met de stand van zaken van die dag. Tevreden ga je naar huis en ben je eigenlijk alweer nieuwsgierig naar wat je morgen te wachten staat.

Wat wij bieden

Wat we bieden:

- Een dynamische parttime baan (20 tot 32 uur per week)
- Werken op één van de leukste en gezelligste plekken van Tilburg
- Een prima salaris (op basis van leeftijd en ervaring)
- De mogelijkheid om jezelf te verder te ontwikkelen en je netwerk te vergroten
- Kans op een vast contract bij gebleken geschiktheid

Wat wij vragen

Wie we zoeken:

- Je kunt gedurende de dag goed prioriteiten stellen, bent stressbestendig en houd je hoofd koel.
- Moderne manier van werken, creatief en initiatiefrijk
- MBO denk- en werkniveau en in het bezit van het praktijk diploma boekhouden is een pré
- Het stapje extra doen is jou niet vreemd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van import en export van partijgoederen. Het bedrijf is al 15 jaar actief en onderscheidt zich door een efficiënte en innovatieve manier van handelen. Retailers, grootwinkelbedrijven, handelsbedrijven in binnen- en buitenland maken deel uit van hun klantenkring. De organisatie kenmerkt zich door grote volumes snelle keuzes en de handel van vandaag kan gisteren al verkocht zijn.

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving voor deze functie. Het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar vooral jouw wensen en ambities. Is er de klik? Dan kun je op uitzendbasis aan de slag bij deze werkgever en heb je kans om snel in vast dienstverband te kunnen treden bij geschiktheid. Wil je meer informatie over de vacature of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren?

Dat kan! Bel, mail of app: 06–13996027 of klik op de solliciteer knop hieronder. 

Deel via social media:

Pieter Kuijpens

Pieter Kuijpens

06-13996027
pieterkuijpens@werktalent.com

WhatsApp Pieter Kuijpens      Ga naar instagram van Pieter Kuijpens


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent