Werkplaats offshore

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moerkapelle
Salaris € 2050,- per maand

Functie omschrijving

De functie is veel al het zelfde werk. Je gaat montage werkzaamheden doen die elke keer weer terug komen (regelmaat) onder andere het maken van anodes voor de offshore windparken, bestaande uit het assembleren van onderdelen en deze monteren tot een eindproduct waarin zeer nauwkeurig werk een vereiste is.Tevens verwachten wij dat je kan om kan gaan met machines , waaronder een hout wandzaagmachine om de onderdelen in te verpakken.

Wat wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Onze onderneming is gericht op groei en overzichtelijk met korte communicatielijnen. Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In onze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Verder is dit een full time vaste baan.

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij iemand die:

  • De Nederlandse taal goed beheerst
  • Fulltime beschikbaar is
  • Woont in de omgeving van Rotterdam/ Den Haag
  • Een aantal jaar werkervaring heeft in soort gelijk werk heeft (montage werkzaamheden)
  • Je hebt technisch inzicht, kan zelfstandig werken.
  • Flexibele instelling is iets wat je uitstraalt en bezit.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgeveris een verkoop-en productie organisatie welke door een innovatieve instelling wereldwijd marktleider is geworden in oplossingen voor systemen in de maritieme en offshore sector. De platte organisatiestructuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau.
Een spontaan en dynamisch team van ca. 50 medewerkers met klanten over de gehele wereld. Het hoofdkantoor en de productie is gevestigd in de vestiging Zuidplas.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via de solliciatiebutton of bellen met 0180-767001 of 06-44846527. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen. Mailen kan ook naar quintyflier@werktalent.com

Deel via social media:

Quinty Flier

Quinty Flier

0180 – 76 70 01 
quintyflier@werktalent.com

WhatsApp Quinty Flier      Ga naar instagram van Quinty Flier


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent