Allround Technisch Inkoper!

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Na een korte inwerkperiode ga je aan de slag. Er liggen uiteraard al contracten en procedures die in het verleden zijn afgesproken. Vanuit deze bestaande situatie ga jij kritisch kijken naar de leveranciers en (prijs)afspraken. Je bekijkt waar kansen ter verbetering liggen (prijs/ kwaliteit) en houdt overzicht op alle partijen en leveringen. Het leuke in deze functie is het feit dat je op alle lagen bezig bent: strategisch, tactisch en operationeel!
 

Wat wij bieden

Een mooi salaris, bemiddeling o.b.v. directe indiensttreding bij onze klant en uitzicht op een fulltime vast contract. Je werkt in dagdienst en hebt stabiele werktijden. Je krijgt een paasbonus, kerstbonus, er is een fietsplan, fitness op de zaak en je kunt een ‘’verzuim bonus’’ verdienen van (1 x per kwartaal) € 200 bruto.
 

Wat wij vragen

Ervaring in een inkoopfunctie is vereist, bij voorkeur is dit binnen de techniek. Je hebt minimaal MBO maar liever nog HBO niveau. Je bent (uiteraard) communicatief vaardig en weet je goed staande te houden in een directe mannenwereld. Je hebt bij voorkeur enig verstand van de Duits taal (veel Duitse leveranciers).
Je bent woonachtig binnen een straal van 45min ten opzichte van Tilburg/Waalwijk. Je woont bijvoorbeeld in Breda, Waalwijk, Oosterhout, Dongen of Den Bosch.
 

Over het bedrijf

Onze klant is een producent van speciale voertuigen. In kleine series worden klant specifieke wagens gebouwd en voorzien van (water)tanks, pneumatiek, hydraulische systemen, kranen, besturingen etc. Het betreffen maatwerk voertuigen met een waarde van soms enkele tonnen.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent