Vacatures voor HBO in Tilburg

In de dynamische en snel veranderende arbeidsmarkt van vandaag is het vinden van de juiste match tussen getalenteerde professionals en innovatieve bedrijven essentieel. Het is precies hier waar WerkTalent Tilburg een cruciale rol speelt. Het koppelen van capaciteiten van HBO-opgeleide professionals met de juiste bedrijven is dan ook waar onze kracht ligt.

HBO in Tilburg


Tilburg is een stad die vele onderwijsinstellingen kent. Van de meer dan 30.000 studenten volgt meer dan de helft een HBO opleiding. De aanwezigheid van HBO’ers en HBO-gekwalificeerde in Tilburg is dus van essentieel belang voor de stad. Deze professionals brengen een hoog niveau van expertise en innovatief denken naar de bedrijven in de regio, waardoor ze kunnen concurreren op zowel nationaal als internationaal niveau. Het is dankzij deze getalenteerde professionals dat Tilburg een bloeiende en competitieve zakelijke hub blijft. Bij WerkTalent Tilburg erkennen we deze bijdrage en streven we ernaar om de beste kansen te bieden aan HBO-gekwalificeerde professionals in de stad.

In het bruisende Tilburg en omgeving hebben we vier verschillende vacatures voor mensen met een HBO diploma uitgelicht. Wanneer je solliciteert via WerkTalent Tilburg, krijg je niet alleen toegang tot deze fantastische kansen, maar word je ook ondersteund door een team dat echt om jouw succes geeft. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van het sollicitatieproces en daarna, om ervoor te zorgen dat je de juiste baan vindt die past bij jouw vaardigheden, passies en carrièreambities.

 

Vacature calculator

Als je een HBO-diploma op zak hebt en op zoek bent naar een uitdagende functie in de bouwsector, dan is de vacature voor Calculator in Haghorst iets voor jou. In deze rol werk je binnen een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf, waar je verantwoordelijk bent voor het berekenen en voorbereiden van kostenramingen voor verschillende bouwprojecten. Van het analyseren van blauwdrukken en technische specificaties tot het maken van gedetailleerde kostenoverzichten - je nauwkeurigheid en analytische vaardigheden zullen van cruciaal belang zijn in deze functie. Naast deze technische aspecten, krijg je ook de mogelijkheid om direct met klanten en leveranciers te communiceren, waardoor je jouw communicatieve vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Dit is een geweldige kans voor iemand die op zoek is naar een rol waar technische kennis en klantinteractie samenkomen. Wil jij deel uitmaken van een betrokken en professioneel team dat streeft naar kwaliteit en innovatie? Solliciteer dan nu bij WerkTalent Tilburg! Ben je niet alleen op zoek naar HBO vacatures bekijk dan vacatures voor elk opleidingsniveau.

 

Vacature HR officer

In Best is er een geweldige kans beschikbaar voor iemand met een HBO-opleiding en een passie voor human resources. De positie van HR Officer biedt een unieke kans om een cruciale rol te spelen binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. In deze functie zal je betrokken zijn bij een breed scala aan HR-gerelateerde taken, zoals werving en selectie, functionerings- en beoordelingsgesprekken, en het opstellen en implementeren van HR-beleid. Je zult een belangrijke schakel zijn in de communicatie tussen medewerkers en management, en je ervaring en expertise gebruiken om een positieve en ondersteunende werkomgeving te bevorderen. Als je een probleemoplosser bent met sterke interpersoonlijke vaardigheden en een passie hebt om het beste uit mensen te halen, dan is deze positie iets voor jou. Met WerkTalent Tilburg kan je de stap zetten naar deze spannende nieuwe carrièremogelijkheid. Bekijk de vacature hier.

 

Projectplanner traineeship Tilburg

Voor afgestudeerden van HBO opleidingen op zoek naar een kans om hun carrière te beginnen en zich te ontwikkelen, presenteert WerkTalent Tilburg met trots het Traineeship voor de rol van Projectplanner in Tilburg. Dit traineeship is een uitstekende kans om praktijkervaring op te doen terwijl je onder begeleiding van ervaren professionals de kneepjes van het vak leert. Als Projectplanner in opleiding, leer je hoe je projecten efficiënt plant, beheert en coördineert om te zorgen dat ze op tijd en binnen het budget worden uitgevoerd. Je krijgt te maken met complexe planningsschema's en je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat projectdoelstellingen worden behaald. Dit Traineeship is een springplank voor je carrière en stelt je in staat om waardevolle ervaring en kennis op te doen in een ondersteunende, stimulerende omgeving. Tilburg is een dynamische stad met volop mogelijkheden voor jonge professionals. Maak gebruik van deze kans en zet de eerste stap in je carrière als Projectplanner met WerkTalent Tilburg!

 

Vacature junior controller

In Oosterhout is een uitstekende kans voor een ambitieuze (Junior) Controller met een HBO-diploma. Deze positie is een fantastische gelegenheid om je carrière in de financiële wereld naar een hoger niveau te tillen. Als (Junior) Controller zal je verantwoordelijk zijn voor het opstellen van financiële rapporten, het analyseren van financiële gegevens, en het ondersteunen van het management met cruciale financiële inzichten. Deze rol vraagt om sterke analytische vaardigheden, een uitstekend oog voor detail en een passie voor financiën. Je krijgt de kans om te werken in een dynamische omgeving waar je je kennis en vaardigheden voortdurend kunt uitbreiden. Als je een beginnende professional bent die klaar is voor een nieuwe uitdaging, of als je je financiële carrière een boost wilt geven, dan is deze (Junior) Controller positie bij WerkTalent Tilburg een uitgelezen kans. Mis deze gelegenheid niet en solliciteer vandaag nog!

 

Uiteindelijk bieden Tilburg en de omliggende steden een breed scala aan mogelijkheden voor HBO-afgestudeerden, met vacatures die variëren van logistieke, administratieve of productie vacatures tot technische vacatures. Of je nu pas begint in je carrière of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, WerkTalent Tilburg is er om je te helpen bij het vinden van de baan die bij je past. Onze focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, en we zijn er trots op dat we je kunnen ondersteunen bij elke stap van je loopbaan. Ontdek de unieke mogelijkheden die Tilburg biedt en zet de volgende stap in je carrière met WerkTalent Tilburg. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het bereiken van je professionele doelen.

Sluiten