Veelgestelde vragen
voor werkgevers

Als werkgever is het mogelijk dat je vragen hebt over de uitzendbranche. Wij hebben voor jou de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie, dan kun je jouw vraag of opmerking via ons contactformulier stellen.

Wat is uitzenden?

Je zoekt voor een kortere of langere periode extra medewerkers. Dan is uitzenden de oplossing voor jouw bedrijf. Hebben we een match gevonden? Dan gaat de flexwerker bij jou aan de slag en is bij WerkTalent in dienst. Op basis van urenbriefjes wordt de flexwerker wekelijks betaald. De factuur ontvang je van WerkTalent.    

Wat is Werving en Selectie?

Je zoekt vaste medewerkers die je graag direct in dienst wilt nemen. Dan is werving en selectie de oplossing voor jouw bedrijf. Samen bepalen we het gewenste functieprofiel voor jouw vacature(s). WerkTalent neemt de werving uit handen en houdt een voorselectie. Zo stellen we alleen geschikte eindkandidaten bij je voor.  

Hebben we een match gevonden? Dan treedt de medewerker direct bij jou in dienst. Je betaalt WerkTalent een fee voor de geleverde dienst. 

Wat is detacheren?

Je zoekt voor een bepaalde tijd of een bepaald project extra medewerkers. Dan is detacheren de oplossing voor jouw bedrijf. Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden. De flexwerker krijgt namelijk een contract voor bepaalde tijd of voor de duur van een project.

Sluiten