Nieuw platform www.willemiiwerkt.nl verbindt sport en werk

Publicatiedatum 20 oktober 2021

WerkTalent, Logistic Force en Willem II lanceren gezamenlijk de website WillemIIwerkt.nl, een platform waar werkgevers en werknemers die verbonden zijn met Willem II elkaar kunnen vinden.

Op WillemIIwerkt.nl kunnen sponsoren gratis hun vacatures en wervingsopdrachten plaatsen, die vervolgens door WerkTalent en Logistic Force op eigen expertise worden voorzien van het juiste talent. Tevens leveren ze een waardevolle bijdrage aan de toekomst van de club, want bij elke geslaagde bemiddeling doneren WerkTalent en Logistic Force 12% (een verwijzing naar de twaalfde man) van de inkomsten hiervan aan de Willem II Jeugdopleiding.

Concrete betekenis

‘Wij vinden het een eer om als Talent Partner van de jeugdopleiding een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de talenten van Willem II. Naast de verschillende opdrachten voor het werven van nieuwe medewerkers die we al hebben mogen doen voor Willem II, kunnen we zo van concrete betekenis zijn voor de club’, vertelt Brian Hauwert van WerkTalent Tilburg over de samenwerking.

Steentje bijdragen

Geert van der Werf (Logistic Force): ‘Als shirtsponsor en Talent Partner voor de spelers van de toekomst, hopen wij op deze manier een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuw talent. Tevens hopen wij door het matchen van vraag en aanbod van toegevoegde waarde te zijn voor andere sponsoren en supporters.’

Meer informatie? Zie www.willemiiwerkt.nl

Sluiten