Klantcase Waardlanden
Nieuwe manieren van kandidaten werven

Publicatiedatum 26 september 2022

De krapte op de arbeidsmarkt is niet meer weg te denken. Bijna elk bedrijf heeft hier wel mee te maken en dat vergt andere manieren om kandidaten te werven. Want wees eerlijk: een vacature plaatsen en afwachten tot kandidaten reageren is er anno 2022 niet meer bij. De marketingafdeling van WerkTalent kijkt dan ook kritisch naar manieren om bedrijven te ondersteunen met het werven van personeel. Bijvoorbeeld met aantrekkelijke wervingsvideo’s. Het marketingteam heeft expertise in het maken van aantrekkelijke werkenbij-landingspagina’s en wervingsvideo’s, in samenwerking met een foto- en videograaf.

Wervingsvideo’s voor Waardlanden

Wij hebben onlangs drie nieuwe video’s opgenomen voor Waardlanden, een klant van WerkTalent Gorinchem. Vanwege de verouderde werkenbij-landingspagina en de gewenste cultuuromslag binnen de organisatie, werd het tijd om nieuw beeldmateriaal te maken en daarbij de werkenbij-landingspagina een update te geven met de meest recente vacatures. In overleg is besloten om zowel voor de functie van bijrijder als chauffeur een video op te nemen én een voor een scholingstraject tot C chauffeur.

Zo gaat het in zijn werk

Voorafgaand aan de filmdag waren er diverse contactmomenten met Waardlanden om de wensen en behoefte van de klant te bespreken. Vanuit daar is er een script opgesteld. Na definitief akkoord was het op 25 juli 2022 zo ver: de filmdag! Vanuit Waardlanden waren twee medewerkers aangesteld om een dag bij Waardlanden te laten zien. Zo werd er op verschillende locaties gefilmd om een goed beeld te geven van een dag als bijrijder en chauffeur. Ook werden er nieuwe foto’s geschoten, zie de resultaten op de werkenbij-landingspagina van Waardlanden.

Het resultaat

Bekijk hieronder een van de resultaten van de video’s! Wil jij voor jouw bedrijf ook graag wervingsvideo’s? Neem vrijblijvend contact op met de marketingafdeling via Thomas (marketingmanager) op 06 13 47 23 19 of via marketing@werktalent.com.

WerkTalent is niet zomaar een uitzendbureau. Wij zijn een arbeidsbemiddelaar die gelooft dat een bedrijf groeit met de juiste mensen, en mensen groeien in het juiste bedrijf. Zo’n match maak je alleen wanneer je elkaar persoonlijk kent en weet wat er speelt. Daarom gaan wij graag in gesprek om de beste match te maken tussen kandidaat en jouw bedrijf.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Lees ons merkverhaal.

Sluiten