Verstegen

CE chauffeur | 2-ploegendienst

Rotterdam

Een bruto maandsalaris van €3.016,47 á €3.875,01 inclusief 15,5% ploegentoeslag

Uitzicht op een (vast) dienstverband bij gebleken geschiktheid na circa 3 maanden

Een fulltime functie van 37,5 uur

24 vakantiedagen o.b.v. fulltime werk (inclusief 8% vakantiegeld)

Hier ga je werken

Verstegen is een specialist in de productie van diverse kruiden en sauzen, welke zij echt vanuit de grondstof maken. Door middel van uitgebreide productieprocessen worden deze in het magazijn vervaardigd tot diverse eindproducten. Producten welke bijna iedere dag wel in de keuken van eenieder worden gebruikt en te vinden zijn in het schap van de supermarkt. Verstegen is o.a. gevestigd in de Spaanse Polder in Rotterdam. Binnen het bedrijf werken honderden medewerkers verdeeld over de diverse afdelingen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers binnen het bedrijf en hierin proberen zij zich continu te ontwikkelen. Verstegen is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Zoetermeer, Delft, Schiedam, Vlaardingen, Westland, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel.

Wij als inhouse recruiters van Verstegen doen alle werving en selectie voor Verstegen. Wij proberen onze kandidaten te helpen aan een baan die perfect bij ze past en wij willen ervoor zorgen dat zij op een plek terechtkomen waar zij zich fijn voelen. Verstegen is een heel mooi groot bedrijf met een erg fijne werksfeer. Ben jij op zoek naar een baan en lijkt het je gaaf om bij Verstegen aan de slag te gaan? Dan zit je bij ons goed!

Zonnepanelen monteur aan het werk

Dit krijg je

Een bruto maandsalaris van €3.016,47 á €3.875,01 inclusief 15,5% ploegentoeslag

Een fulltime functie van 37,5 uur

Uitzicht op een (vast) dienstverband bij gebleken geschiktheid na circa 3 maanden

Reiskostenvergoeding van €0,21,- per kilometer

Je krijgt wekelijks betaald

24 vakantiedagen o.b.v. fulltime werk (inclusief 8% vakantiegeld)

Dit ben je

Je bent in het bezit van je CE rijbewijs met code 95

De verkeerswetregeling is voor jou niet onbekend!

De Nederlandse taal beheers je goed in zowel woord als geschrift

Je bent stressbestendig en hebt een klantgerichte instelling

Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol

Dit ga je doen

Als chauffeur bij Verstegen ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van de goederen die op locatie worden geproduceerd, dit betreft in- en externe transport. Het interne transport is het vervoer van goederen die van de fabriek naar het logistieke centrum gaan. Het externe transport is de aanlevering van grondstoffen die nodig zijn voor productie in de fabriek én de goederen die gereed zijn bij het logistieke centrum en vervolgens vervoerd worden richting de klanten. Wanneer je de goederen naar de klanten gaat vervoeren ga je langs 6 depots in Nederland en BelgiëVoornamelijk ga je je dus bezighouden met het bevoorraadden van deze depots.

Natuurlijk zit je niet alleen maar in de vrachtwagen om deze te besturen. Je bent ook bezig met het laden en lossen van pallets met goederen. Dit doe je met behulp van een elektrische pompwagen zodat je niet teveel hoeft te tillen.

Deze functie als CE chauffeur wordt uitgevoerd in een 2-ploegendienst. Dit betekent dat je in de dagdienst start tussen 05:00 uur en 07:00 uur en ongeveer een werkdag maakt van minimaal 8 uur. Natuurlijk is het afhankelijk van het verkeer onderweg hoe lang je over je ritten doet, het komt regelmatig voor dat je overdag wat langer dan 8 uur op pad bent. Voor de avond/nachtdienst start je tussen 17:00 uur en 20:00 uur en maak je gemiddeld 8 uur per shift.

Verstegen transport
Lachende medewerker

Heb jij enige ervaring als CE chauffeur? Solliciteer direct!

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

1. Meld je aan via het formulier
Bedankt voor de aanmelding! We nemen z.s.m. contact met je op.

2. Telefoongesprek
Eén van onze recruiters neemt telefonisch contact met je op.

3. Kennismakingsgesprek
We plannen een eerste kennismaking om de vacature en jouw wensen te bespreken!

Heb je vragen?

Neem contact op met:
Anne Rink

06 – 13 26 06 72

Wil jij graag werken als vrachtwagenchauffeur in een 2-ploegendienst? Kom werken bij Verstegen!