Twee nieuwe WerkTalent vestigingen in Groningen en Drachten!

Publicatiedatum 5 december 2022

Na Waalwijk, Doetinchem en Zutphen gaat WerkTalent nu ook het Noorden veroveren. Jetze van der Goot gaat als Business Partner in Groningen aan de slag en Tjeerd Jan Heidbuurt als Business Partner in Drachten. Op die manier breidt het werkgebied van WerkTalent uit om nog meer mensen aan een vaste baan te helpen.

En daar blijft het niet bij!

De groei met drie vestigingen in 2022 en de eerste twee openingen in 2023 is in lijn met de groeistrategie van WerkTalent. Volgens Albert van der Vliet, Operationeel Directeur van WerkTalent, gaan er meer van dit soort berichten volgen: “Noord-Holland en Limburg staan ook hoog op ons wensenlijstje voor het aankomende jaar”.

Als landelijke speler met lokale expertise weet WerkTalent als geen ander lokaal talent te benutten, te ontwikkelen en te verbinden met opdrachtgevers uit de buurt. Naast het openen van nieuwe vestigingen biedt WerkTalent ook de kans aan accountmanagers van de vestigingen om een eigen vestiging te openen. Dit is allemaal onderdeel van het Business Partner model. Hierdoor zou het zomaar kunnen zijn dat de 2025 strategie veel eerder wordt behaald.

Over het Business Partner model

Bij WerkTalent geloven zij dat mensen het best presteren wanneer zij optimaal gebruik kunnen maken van hun talenten. Daarom biedt WerkTalent ambitieuze uitzenders de kans om zelfstandig te ondernemen met behoud van een vast salaris en zonder financiële risico's. Een Business Partner van WerkTalent is een ervaren ondernemende uitzender die excelleert in zijn eigen specialisme en gebied.

De Business Partners kunnen werken en denken als een eigen ondernemer. Daarmee verdienen partners bij WerkTalent een bonus van 25% van het vestigingsresultaat.

Business Partners werken en denken als eigen ondernemer - maar acteren binnen een grotere organisatie. Met een vast salaris, een kwart van de winst als bonus en zonder financieel risico. En met de vrijheid om zaken te doen op hun eigen manier!

Ook benieuwd naar het Business Partner model? Bekijk dan nu de animatievideo via onderstaande video:

Sluiten