Dag van de bhv

Publicatiedatum 1 november 2022

Jij bent lekker aan het werk in de fabriek en ineens hoor je een gil. Een collega heeft met een hamer op zijn duim geslagen! Jij rent er meteen naar toe en bekijkt de situatie. Jij hebt kortgeleden een bhv cursus via WerkTalent gevolgd, dus jij weet meteen wat je moet doen! Gelukkig valt het mee en kan jouw collega al snel weer aan het werk.

Een bhv cursus volgen is natuurlijk super handig en op 7 november aanstaande is er nog eens een extra reden om daar eens goed bij stil te staan. Het is dan namelijk dag van de bhv en zetten we alle bedrijfshulpverleners in Nederland in het zonnetje. Wist jij dat een bhv cursus niet het enige is dat jij via WerkTalent kunt behalen? Wij hebben nog veel meer mogelijkheden. Lees snel verder!

In deze blog:

Twee medewerkers steken duim op

Thema van het jaar

Elk jaar is er een thema dat de rode draad vormt voor de verschillende activiteiten tijdens de dag van de bhv. Dit jaar is dat ‘’Werk, thuis, op straat: hoe veilig ben jij?’’

De reden voor dit thema is vanwege het feit dat er tijdens corona veel thuis werd gewerkt. Hybride werken werd de nieuwe norm en raakte de driehoek, thuis, werk en op straat. Ook nu corona geen directe bedreiging meer vormt blijven mensen gedeeltelijk vanuit huis werken. En hoe doen we dat veilig en gezond? Door handige trainingen op zowel theoretisch als in de praktijk te volgen! Wat dacht je van de micro training ‘je werkplek goed instellen’? Gratis te volgen via de WerkTalent Academy!

Online training bhv/ EHBO

Bij WerkTalent hechten we ook veel waarde aan veilig werken op de werkvloer. Zo kun jij via de WerkTalent Academy diverse microlearnings volgen over van alles dat te maken heeft met bhv. Ook zijn er verschillende online trainingen over bijvoorbeeld reanimatie, VCA, VCA vol, AVG security Awareness (online veiligheid), allergenen in de horeca of veilig werken met gevaarlijke stoffen. Natuurlijk kan jij ook EHBO basis en herhaling volgen.

Man achter laptop

Externe mogelijkheden

Naast de online trainingen zijn er ook klassikale trainingen om alle kennis in de praktijk te brengen. Deze worden via WerkTalent uitgevoerd door een externe opleider. Zo kan jij bhv & EHBO basis volgen, waarin jij bijvoorbeeld het slachtoffer geruststelt, verwondingen en aandoeningen herkend, reanimatie toepast en leert over het bedienen van een AED-apparaat. Heb jij basis gevolgd, dan is er ook een herhalingscursus.

Reanimatiecursus met pop

Onze afdeling Learning & Development

Wist jij al dat wij een afdeling Learning & Development hebben waar Elise, Tessa, Cynthia en Anne voor jou aan de slag gaan wanneer jij onze trainingen, opleidingen of cursussen wilt volgen? Ook staan ze voor je klaar bij vragen met betrekking tot leren en ontwikkelen en wanneer je het moeilijk vindt om keuzes te maken tussen de verschillende opleidingen. Meer weten? Bekijk onze ‘ontwikkel jezelf via WerkTalent’ pagina!

Neem contact op met jouw lokale vestiging of via leren@werktalent.com om de mogelijkheden voor zowel de online als de klassikale trainingen te bespreken!

Alle blogs

Corina behaalde haar BHV-certificaat via een DOORZAAM-scholingsvoucher
28 april 2024

Corina behaalde haar BHV-certificaat via een DOORZAAM-scholingsvoucher

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het werk
22 maart 2023

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het werk

Werken via WerkTalent, zo gaat dat!
22 maart 2023

Werken via WerkTalent,
zo gaat dat!

Werken als vrouw in een mannenomgeving? Claudia vertelt!
6 maart 2023

Werken als vrouw in een mannenomgeving?
Claudia vertelt!

Werken als vrouw in een mannenomgeving? Agnes vertelt!
6 maart 2023

Werken als vrouw in een mannenomgeving?
Agnes vertelt!

Werken als vrouw in een mannenomgeving? Trinity vertelt!
22 februari 2023

Werken als vrouw in een mannenomgeving?
Trinity vertelt!

Het is nationale complimentendag!
1 maart 2023

Het is nationale complimentendag!

Zo haalde Carel zijn rijbewijs E achter C via WerkTalent!
5 december 2022

Zo haalde Carel zijn rijbewijs E achter C via WerkTalent!

Dag van de vrachtwagenchauffeur
8 december 2022

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Belangrijk: minimumloon 2023 gaat omhoog
8 november 2022

Belangrijk: minimumloon 2023 gaat omhoog

Sluiten