De voordelen van de ontwikkeling van uitzendkrachten

Publicatiedatum 13 februari 2023

Leren via Studytube

Voor jou als werkgever heeft het voordelen om je uitzendkrachten trainingen en cursussen te laten volgen. Dit kan voor aanvang, maar ook tijdens het werk. Denk hierbij aan korte logistieke cursussen (bijvoorbeeld hef- of reachtruck), VCA of een EHBO-certificaat. Verder biedt de WerkTalent Academy vele leuke en vooral interessante gratis trainingen om je uitzendkrachten zich verder te laten ontwikkelen.

Voorbeelden hiervoor zijn IT-skills zoals Excel, Word of PowerPoint. Maar ook bijvoorbeeld 21st century skills zoals communicatie of creatief oplossingen zoeken worden steeds belangrijker. Op de Academy zijn ook trainingen te vinden om persoonlijke effectiviteit van jouw uitzendkrachten te verbeteren. Onderwerpen zoals plannen en stressbestendigheid komen hier aan bod. Al deze trainingen samen kunnen jouw uitzendkracht helpen hun duurzame inzetbaarheid te verbeteren én effectiever te zijn in hun werk.

Wil je meer weten over de WerkTalent Academy of vrijblijvend contact opnemen over de mogelijkheden? Bel of mail jouw vaste contactpersoon van jouw WerkTalent vestiging!

De voordelen van de ontwikkeling van uitzendkrachten

WerkTalent is niet zomaar een uitzendbureau. Wij zijn een arbeidsbemiddelaar die gelooft dat een bedrijf groeit met de juiste mensen, en mensen groeien in het juiste bedrijf. Zo’n match maak je alleen wanneer je elkaar persoonlijk kent en weet wat er speelt. Daarom gaan wij graag in gesprek om de beste match te maken tussen kandidaat en jouw bedrijf.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Lees ons merkverhaal.

Sluiten