Loopbaanontwikkeling
van jouw medewerkers

Publicatiedatum 5 september 2022

Wat is de week van de loopbaan?

Wist jij dat volgende week, van 12 tot en met 17 september 2022, de week van de loopbaan is? Dit is een initiatief van Noloc (beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches). Hierbij kunnen werkenden, werkzoekenden én werkgevers gratis en vrijblijvend loopbaanadvies inwinnen.

Voor jou als werkgever

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit en dat vergt niet alleen andere manieren om medewerkers te vinden, maar óók om huidige medewerkers te binden en boeien. Laat jouw medewerkers het beste uit zichzelf halen en bied ze de kans om vrijblijvend in gesprek te gaan met een loopbaanprofessional of jobcoach tijdens de week van de loopbaan.

Dit kunnen wij betekenen

Ook bij WerkTalent hechten wij waarde aan het behouden van de medewerkers. Zo kun jij bij ons terecht voor trainingen, cursussen en opleidingen om het beste uit jouw medewerker(s), die via WerkTalent werkzaam zijn, te halen. Kies uit meer dan 200 gratis online trainingen en interessante video’s, korte opleidingen of opleidingen mét een erkend diploma. Ook bieden wij trainingen op maat aan, zodat het naar de behoefte van jou als werkgever kan worden gevormd. Lees meer >

Voorbeeld van onze mogelijkheden

Wil jij graag de hard skills ontwikkelen van de uitzendkracht die werkzaam is via WerkTalent? Denk hierbij aan een Excel cursus of een ander Microsoft Office programma, de Nederlandse taal, theorie hef- & reachtruck of VCA. Ook de soft skills ontwikkelen is mogelijk via WerkTalent. Denk hierbij aan trainingen als: ‘het verbeteren van jouw communicatie skills’, ‘feedback geven en ontvangen’, of lean management en effectief samenwerken behoren tot de mogelijkheden.

Ook voor certificaten of erkende diploma’s kan jij WerkTalent inschakelen. Denk aan hef- of reachtruck certificaat, EPT, groot rijbewijs C, mbo elektrotechniek of metaaltechniek en VAPRO. Voor meer informatie kun jij contact opnemen met Elise of Anne via leren@werktalent.com.

Loopbaanontwikkeling van jouw medewerkers

WerkTalent is niet zomaar een uitzendbureau. Wij zijn een arbeidsbemiddelaar die gelooft dat een bedrijf groeit met de juiste mensen, en mensen groeien in het juiste bedrijf. Zo’n match maak je alleen wanneer je elkaar persoonlijk kent en weet wat er speelt. Daarom gaan wij graag in gesprek om de beste match te maken tussen kandidaat en jouw bedrijf.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Lees ons merkverhaal.

Sluiten